Hotels Comino

Ondanks haar zeer geringe oppervlakte is het zo dat Comino jaarlijks toch door een behoorlijk aantal vakantiegangers wordt bezocht. Zij komen hier niet alleen genieten van het mooie weer en van de rust, maar ook van het prachtige water dat zich rondom Comino bevindt. Dit water is niet alleen zeer uitnodigend voor snorkelaars en duikers, maar ook voor mensen die houden van andere watersporten zoals windsurfen. Wil jij ook graag voor meerdere dagen vertoeven op het eiland Comino? Dan stellen we hieronder graag het enige hotel aan je voor dat op dit ogenblik op dit eiland is terug te vinden!

Verblijven in een hotel op Comino

Er mag dan wel geen sprake zijn van een uitgebreid aanbod met hotels op Comino, dat hoeft eigenlijk ook niet. De beperkte toeristische infrastructuur draagt immers alleen maar bij aan de authentieke uitstraling van deze prachtige vakantiebestemming. Wil jij toch liever niet voor één dag, maar wel voor verschillende dagen op Comino vertoeven? In dat geval zal je daarvoor moeten kijken in de richting van het ‘Comino Hotel’.

comino hotel

Het Comino Hotel is gelegen in de baai van Saint Nicholas, meteen aan een privéstrand. Gasten die er voor kiezen om te verblijven in dit hotel krijgen de beschikking over een prachtig buitenzwembad evenals twee terrassen. De uitzichten waar de kamers over beschikken kan verschillen. Zo zijn er kamers in het hotel terug te vinden met zicht op zee, maar is ook een tuinzicht mogelijk. Alle kamers hebben een klassieke inrichting en zijn voorzien van airco. Bovendien hebben ze allen uiteraard een private badkamer waarin een bad of een douche is terug te vinden.

Gasten die verblijven in het Comino Hotel kunnen elke ochtend genieten van een lekker zoet evenals hartig ontbijtbuffet. Dit ontbijtbuffet wordt opgediend in de eetkamer. Uiteraard beschikt het hotel ook over een restaurant welke menig aantal internationale gerechten op de kaart heeft staan. Het is eveneens mogelijk om speciale menu’s te bestellen. Ook de snackbar welke in het hotel is terug te vinden is een aanrader om gebruik van te maken.

Ervaar het prachtige Comino in al haar schoonheid

Het boeken van een verblijf in een hotel op Comino zorgt er voor dat je pas echt ten volle alle unieke eigenschappen van dit prachtige eiland zal kunnen ontdekken. Maak prachtige wandelingen, vaar met een bootje rond het eiland, verken de onderwaterwereld… het zijn stuk voor stuk zaken die jouw vakantie op Comino onvergetelijk zullen maken.